fbpx
Політика

Підписавши угоду з РФ, Тимошенко зрадила національні інтереси – Олійник

 Депутат Верховної Ради України від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що зараз українські споживачі розуміють, що насправді газова угода з Росією, укладена Тимошенко, була не чим іншим, як зрадою національних інтересів. За його словами, він підтримує президента Януковича, який дещо раніше повідомив, що газовий контракт з Росією заважає Україні боротися з економічною кризою. 

 Як зазначив Олійник, ті 20 мільярдів доларів, які втратила Україна, можна було б витратити на добавки до пенсій і заробітних плат. Він підкреслив, що наслідки газового контракту позначаються на всьому, навіть на ціні на хліб. 

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

 «Тобто цим газовим контрактом Тимошенко завдала удару українцям, як кажуть, ножем у спину», – вважає депутат. 

 Він звернув увагу і на те, що через це газовий контракт страждає і конкурентоспроможність України. На його думку, в цій ситуації всім політичним силам необхідно підтримати президента, оскільки він дійсно працює на благо країни, проводить дієві реформи, що визнають європейські інститути. 

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Зокрема – Венеціанська комісія, яка заявила, що такої кількості законопроектів, спрямованих на зміну ситуації в Україні, впровадження європейських стандартів, не прийняла жодна інша попередня влада», – нагадав Олійник

Читайте також: