fbpx
Футбол

«Задоволений, що жереб нарешті звів “Шахтар” з “Манчестер Юнайтед”», – Мірча Луческу

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу прокоментував результати вчорашнього жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. 

На думку румунського фахівця, «Шахтар» потрапив у складну групу, в якій всі команди мають приблизно рівні шанси на вихід. Як правило, відзначає Мірча Луческу, «Шахтарю» дістаються представники найсильніших європейських чемпіонатів. І жодної команди з більш «простих» чемпіонатів – наприклад, Румунії, Бельгії, Чехії, Туреччини, Росії чи Греції. 

Між іншим, підкреслив наставник «гірників», всі 3 суперники «Шахтаря» переможно стартували у своїх чемпіонатах, а «Байєр» виграв підряд 3 матчі. Це означає, що всі суперники «Шахтаря» вже набрали гарну форму, і його підопічних чекають «неабиякі випробування». На питання про те, яка команда буде фаворитом групи, Мірча Луческу відповів: «Це може з’ясуватися тільки в ході турніру. У нас рівна група, і кожен може взяти бали у кожного». 

Відносно «Манчестер Юнайтед», Мірча Луческу заявив, що задоволений, що «футбольний жереб» нарешті звів його команду з цим «флагманом англійського футболу». 

Нагадаємо, що раніше «Шахтар» зустрічався з «Челсі» й «Арсеналом», яким досить успішно протистояв. 

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: