fbpx
Футбол

Матч Україна-Англія. Команди розсудить рефері фіналу Євро-2012 Педру Проенса

 Наступного тижня збірна України з футболу зіграє два найважливіших матчі в рамках відбору на чемпіонат світу -2014. 6 вересня підопічні Михайла Фоменка зіграють проти команди Сан-Марино, а 10 вересня жовто – синя дружина гратиме проти збірної Англії. З англійцями в українців взагалі склалися цікаві стосунки, особливо після Євро -2012.

 Цікавими виглядають суддівські призначення на найближчі матчі української збірної. Матч Україна – Сан-Марино, який, нагадаємо, пройде у Львові, обслужить Ірландська рефері Ніл Дойл. Про цього арбітра відомо, що йому 35 років, і що раніше він не працював на матчах як української команди, так і збірної Сан – Сарино.

 Матч Україна – Англія відбудеться на столичному НСК «Олімпійський». Цей стадіон добре знайомий португальському арбітру Педру Проенса, який розсудить українців і англійців. Саме цей рефері працював на фінальному матчі Євро -2012 Іспанія – Італія, який завершився перемогою іспанців з рахунком 4:0.

 Педру Проенса 42 роки, а у вільний від футбольних матчів час португалець працює фінансовим консультантом. Педру Проенса знайомий зі збірною України, оскільки працював на матчі відбору до чемпіонату світу-2006 Казахстан – Україна. Нагадаємо, що жовто-сині виграли цей поєдинок з рахунком 2:1.

 Фото: PA Sport

Читайте також: