Samsung Galaxy S5 може отримати металевий корпус

 Незважаючи на те, що минуло не так багато часу з тих пір, як компанія Samsung представила свій флагманський смартфон Galaxy S4, в мережі вже почали з’являтися перші чутки про наступної моделі.

 Як повідомляють західні ЗМІ, південнокорейська компанія серйозно задумалася над тим, щоб змінити свою позицію щодо використання пластику у своїх смартфонах і планує замінити його на преміальніший метал. Таке рішення з боку компанії не здається дивним, адже цього року багато виробників перейшли на металеві корпуси і, як показують продажі, споживачам це подобається.

Related Post

 Відзначається, що виробництво корпусів може початися вже цього року. Але при цьому новинка не матиме суцільнометалевого корпусу, як смартфони інших компаній. Samsung має намір зберегти одну зі своїх особливостей – можливість заміни акумулятора.

 За деякими даними, в Galaxy S5 виробник також відмовиться від використання фотомодулів Sony і перейде на власні, розробка яких вже ведеться. Передбачається, що смартфон отримає 16-мегапіксельну камеру з оптичною стабілізацією.

Leave a Comment