fbpx
Шоу-бізнес

Яна Рудковська розповіла, як Євген Плющенко допоміг вилікувати дітей від страшної залежності

Багато сучасних підлітків практично весь свій вільний час проводять за комп’ютером. Не дивно, що у них з’являється комп’ютерна залежність. Цією «страшною хворобою» заразилися й діти Яни Рудковської. За словами продюсера, хлопці всі дні безперервно проводили за комп’ютерами. Яна Рудковська не знала, як їх відвернути від ігор. Вона перепробувала все: забороняла дітям навіть підходити до комп’ютерів, влаштовувала скандали, істерики, водила хлопців до психологів. Але все виявилося марним. Поки в житті знаменитості не з’явився Євген Плющенко. Він то і допоміг вилікувати дітей від комп’ютерної залежності.

«Просто Женя став для Колі і Андрійка справжнім прикладом і авторитетом у житті. І тепер для них спорт на першому місці. Хлопців вже взяли в професійну футбольну команду, у них тренування по кілька разів на день. Немає часу на всякі дурниці. А Коля навіть схуд на вісім кілограмів!», – Розповіла Яна Рудковська.

Нагадаємо, до заміжжя з Євгеном Плющенко Яна Рудковська перебувала в шлюбі з мільярдером Віктором Батуріним. У подружжя народився син Микола, старшого ж хлопчика – Андрія (від другого шлюбу Віктора Батурина) – продюсер усиновила.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: