fbpx
Політика

Франсуа Олланд за політичне врегулювання сирійського конфлікту

 Сьогодні, 29 серпня, президент Франції Франсуа Олланд вкотре заявив, що необхідно зробити все можливе для врегулювання конфлікту в Сирії політичним шляхом. Відповідну позицію Олланд висловив під час зустрічі з главою Національної коаліції сирійської опозиції Ахмадом Джарба.

  При цьому Олланд зазначив, що політичне рішення можливе лише в тому випадку, якщо сирійська опозиція справді зможе виступити альтернативою владі з власною силою і армією.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  Крім того, як вважає французький лідер, міжнародне співтовариство також має бути готове зупинити ескалацію насильства в Сирії, до чого він також відніс недавнє використання хімічної зброї.

  Нагадаємо, що інформація про використання хімічної зброї в Сирії з’явилася 21 серпня, повідомлялося, що жертвами цієї атаки стали більше тисячі людей.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

   За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: