fbpx
Політика

Сатирично-демократична партія України обіцяє прирівняти депутатів до інвалідів

 Одеські коміки Георгій Делієв та Борис Барський (колишні учасники шоу-трупи «Маски»), а також учасник команди КВН «Дизель» Єгор Крутоголов оголосили про створення сатирично-демократичної партії України.

 Основне завдання політсили, за словами її засновників, – «змусити українських політиків виконувати свої передвиборні обіцянки і говорити народу тільки правду». У планах Барського, Делієва і Крутоголова – узаконення в Україні корупції, введення недоторканності всіх громадян, закриття Антимонопольного комітету (оскільки він сам є монополістом), а також прирівнювання депутатів до інвалідів, так як і ті, і інші, мають пільги.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Сатирично-демократична партія України розраховує на виборах 2017 отримати не менше чверті голосів виборців.

 На честь створення СДПУ коміки перерізали стрічку з написом «Бюджет України», а її обрізки сховали в кишені. Потім відбулася прес-конференція, участь у якій взяли журналісти газети «Непідкупна Україна», не зареєстрованої в реєстрі українських засобів масової інформації.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: