fbpx
Суспільство

Осінь-2013. Модні аксесуари цього сезону

Чи часто буває так, що вдало підбереш одяг і відчуваєш, що явно чогось не вистачає, щоб доповнити образ? І ніщо не впорається з цим краще ніж аксесуар. Добре підібраний аксесуар не тільки додасть родзинку у ваш гардероб, а й може послужити корисним доповненням. Не варто забувати, що аксесуари – тонка річ, яку потрібно підбирати з розумом, щоб не зіпсувати ваш образ.

Тепер прийшов час поцікавитися, які аксесуари будуть модними восени 2013 року.

 

Головні убори

 

Серед головних уборів лідирують капелюшки, причому найрізноманітніших фасонів, кольорів і матеріалів. Такий аксесуар треба підбирати індивідуально, залежно від статі, віку, форми обличчя, зачіски і переваг. Ті, хто навідріз відмовляється від капелюхів, можуть носити не менш модний головний убір – в’язану шапку. Щоб не було жарко в осінню погоду, можна вибрати шапку грубої в’язки – вона тонша і ідеально підійде до вашого образу. Що стосується кольорів, не забувайте про модні кольори осені – зелений, фіолетовий, бордовий, коричневий. І не варто боятися внести родзинку – нехай ваша шапка буде з квітковою вишивкою, з штучним хутром, пір’ям або прикрашена декоративними каменями.

 

 

Аксесуари на шию


 Цього сезону багато аксесуарів, які акцентують увагу на шиї. Чи то вітряну погоду обіцяють, чи то просто заради краси, але ні в яким разі не забудьте поповнити ваш гардероб новими шарфами, особливо модними залишаються снуди (шарф-труба). Хітом осінньо-зимового сезону стали хутряні коміри. Барокова розкіш тут і там з’являється на подіумах модних будинків. Хутро використовують не тільки в якості комірів, але і для прикраси сумок і взуття. Воно може бути як натуральним, так і штучним, як темних відтінків, так і найяскравіших. Тільки краще не перенасичувати свій образ хутряними аксесуарами. І варто придивитися, можливо, хутро – це зовсім не ваше і не треба гнатися за модними тенденціями і приносити себе в жертву високій моді.

Читайте також:  Мобілізація від 25 років: до ТЦК почнуть викликати чоловіків

 

Варто звернути увагу на ще одну деталь розкоші осіннього сезону – масивні намиста з камінням і кристалами. Якщо такого не маєте, можна підібрати собі прикрасу і урізноманітнити ваш образ. І захоплені погляди вам гарантовані.

 

Увага на руки


 Незвичайним аксесуаром стали рукавички до ліктів. Не кожна жінка наважиться на такий аксесуар, але серед наших читачок обов’язково знайдуться такі. У всі часи подовжені рукавички надавали сексуальності образу. Не відстають від рукавичок і мітенки, досить зручні і практичні.

 

Сумки


 Жінкам завжди складно підібрати сумку. І щоб звузити ваш вибір, розберемося, які сумки актуальні в осінньому сезоні. У першу чергу, подбайте про колір вашого аксесуара. Нехай це буде яскравий колір: кораловий, насичено- синій, бірюзовий, фіолетовий. Будуть модні сумки незвичайних фасонів: сумка-рюкзак, сумка-трапеція, закруглені сумки, класичні сумки. Розмір вибирайте, відштовхуючись від того, з якою метою ви будете носити вашу сумку. Восени будуть в моді і маленька через плече, і об’ємна містка сумка.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

При покупці хорошої сумки проблемою є якість матеріалу. Часто трапляються дорогі сумки зі шкірозамінника, які швидко зношуються, тому радимо звертати увагу на те, з чого зроблена ваша сумка. Доведеться переплатити за шкіру, але ви будете впевнені, що ця сумка прослужить вам довго.

Сумки нового сезону діляться на два типи: класичні моделі та моделі з цікавим декоративним рішенням. Декор може бути у вигляді шипів, заклепок, мережив, бантів, напівкоштовних каменів і стразів. Не забувайте, що декор повинен відповідати загальній стилістиці вашого образу.

 

Взувайтеся модно


 Для осінніх туфель виберіть класичну шпильку, для ботильйонів – гострий носок. Хто не довіряє шпильці, виберіть туфлі з широким низьким стійким каблуком. У холодну погоду віддайте перевагу ботфортам, які ніколи не вийдуть з моди. В осінньому сезоні вітається декороване взуття, і тут знову шипи, заклепки, хутро, вишивка – все що завгодно. Колір взуття підберіть за колірною гамою вашого вбрання.

Всі ці модні аксесуари, безсумнівно, допоможуть вам створити ваш чарівний образ. Дозвольте їм це зробити і ніколи не забувайте про деталі.

Читайте також: