fbpx
Кінотеатри

Олівер Стоун приїде на Санкт-Петербурзький міжнародний кінофестиваль

 З 13 по 22 вересня в Росії пройде Санкт-Петербурзький міжнародний кінофестиваль. Зі своєю програмою СПМКФ відвідає оскароносний американський кінорежисер, сценарист і продюсер Олівер Стоун.

 У рамках Санкт-Петербурзького міжнародного кінофестивалю будуть представлені чотири проекти американського кінематографіста, в тому числі документальний серіал «Нерозказана історія Сполучених Штатів». Над цим фільмом Стоун працював в якості режисера, співавтора сценарію і продюсера. Мета проекту – відобразити всі значущі події історії США XX століття.

 Крім того, на міжнародному кінофестивалі у Санкт-Петербурзі покажуть три картини Олівера Стоуна: «Олександр», «Джон Ф. Кеннеді: Постріли в Далласі» і «Особливо небезпечні». Режисер має намір відвідати кожен кінопоказ, щоб оцінити реакцію на його роботи російських глядачів.

 Триллер «Особливо небезпечні», що вийшов на екрани в минулому році, є останньою на сьогодні режисерською роботою Олівера Стоуна. У цьому фільмі знялися Тейлор Кітч, Блейк Лайвлі, Аарон Тейлор-Джонсон, Джон Траволта, Бенісіо Дель Торо і Сальма Хайєк.

"Особливо небезпечні" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: