fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Рубін» йде далі, «Спартак» залишає турнір

 Два російських клуби щойно завершили свої матчі раунду плей-офф Ліги Європи. І завершили вони ці матчі по-різному.

 Почнемо з хорошого. Казанський «Рубін» з рахунком 3:0 розгромив норвезький клуб «Мольде». Голи за «Рубін» забивали Прудніков ( 33-тя хвилина) , екс – гравець київського «Динамо» Роман Єременко ( 50-та хвилина) і Азмун ( 84- я хвилина). Нагадаємо, що тиждень тому підопічні Курбана Бердиєва в Норвегії виграли 2:0. Таким чином, єврокубковий боєць «Рубін» впевнено вирішив питання виходу в груповий етап Ліги Європи.

 Тепер про погане. Московський «Спартак» не зміг подолати швейцарський бар’єр у вигляді футбольного клубу «Санкт-Галлен». Тиждень тому в Швейцарії команди зіграли внічию 1:1, а сьогодні на «Арені Хімки» московський «Спартак» програв з рахунком 2:4. «Народна команда Росії» залишає Лігу Європи. Зазначимо, що в кінцівці поєдинку деякі вболівальники «Спартака» демонстративно кидали на доріжки стадіону червоно-білі шарфи, частина яких приземлялася перед тренерської лавою, на якій сидів головний тренер московського клубу Валерій Карпін.

 Нагадаємо, що j 23:00 за московським часом свій матч у плей-офф Ліги Європи почне краснодарська «Кубань» , яка в Нідерландах буде грати проти «Фейєноорда». Перший матч цих команд у Краснодарі завершився з рахунком 1:0 на користь «Кубані» .

Читайте також: