fbpx
Футбол

Григорій Суркіс: Сподіваюся, ФК «Металіст» і його офіційні особи зроблять належні висновки з того, що сталося

Упродовж довгого часу, поки йшов розгляд так званої «справи Металіста», багатьох любителів футболу в Україні дивувала відсутність коментарів з цього приводу з боку колишнього президента ФФУ, а нині віце-президента УЄФА Григорія Суркіса. Нагадаємо, що рішенням УЄФА «Металіст» був відлучений цього сезону від єврокубків, а сьогодні в засобах масової інформації все-таки з’явилася думка Григорія Суркіса, який висловив сподівання, що харківський «Металіст» і офіційні особи цього клубу «зроблять належні висновки з того, що сталося, щоб уникнути повторення подібних інцидентів у майбутньому».

Григорій Суркіс також висловив «слова співчуття і підтримки всім тим шанувальникам харківської команди, хто вважає себе найбільш постраждалими в результаті дискваліфікації улюбленого клубу».

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс зазначив, що за так званою «справою Металіста» в ряді ЗМІ «була розгорнута гучна інформаційна кампанія», метою якої було «поставити під сумнів авторитет і неупередженість європейських органів футбольного правосуддя, а також справедливість санкцій, накладених ними на харківський клуб». Григорій Суркіс підкреслив, що йому, як віце -президенту Європейського футбольного союзу, «не пристало яким чином коментувати рішення незалежних дисциплінарних інстанцій, тим більше – інтерпретувати їх».

За словами Григорія Суркіса, він є членом команди президента УЄФА Мішеля Платіні. Григорій Суркіс висловив упевненість в тому, що «Європейський футбольний союз і надалі керуватиметься принципом нульової терпимості до будь-якого роду проявів нечесної гри».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: