fbpx
Політика

Собянін скасував передвиборчу прес-конференцію

 Прямий ефір за участю виконуючого обов’язки мера Москви Сергія Собяніна, запланований на сьогодні, перенесено на кінець вересня. «Рішення було прийнято з урахуванням думки опонентів з виборів» , – заявила прес -секретар т.в.о. столичного мера Гульнара Пенькова, не уточнивши, кого саме з кандидатів на майбутні вибори вона має на увазі.

 Передбачалося, що до спілкування з Сергієм Собяніним будуть допущені тільки представники державних і муніципальних засобів масової інформації, в числі яких «Москва 24», «Вечірня Москва» , «Говорить Москва» , «Російська газета» і «Комсомольська правда». Всім іншим виданням в акредитації на сьогоднішній брифінг було відмовлено. «У вас не вийде акредитуватися, тому що обмежена кількість учасників і саме місце проведення. Але це буде в прямому ефірі, тому якщо вам буде цікаво за ним спостерігати, то дивіться по телевізору» , – заявила Пенькова.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, раніше т.в.о. мера Москви відмовився від участі у телевізійних дебатах, перший раунд яких пройшов 12 , 14 і 16 серпня на столичному телеканалі «Москва 24».

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: