fbpx
Політика

Необхідно прийняти євроінтеграційні законопроекти – Продан

 Депутат Верховної Ради України від фракції «УДАР» Оксана Продан заявила, що їх політична сила прийшла до парламенту для того, щоб забезпечити Україні європейське майбутнє.

  Про це повідомила прес-служба партії «УДАР».

  Саме тому, за словами депутата, фракція «УДАР» у перший тиждень роботи парламенту наполягатиме на розгляді і прийнятті євроінтеграційних законопроектів, які необхідні не тільки для того, щоб Україна підписала Угоду про асоціацію з Європейським союзом, але також і для дотримання в країні прав людини та утвердження європейських цінностей.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  Також Оксана Продан зазначила, що торговельна війна з Росією була розпочата тому, що Україна все ближче підходить до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

  Вона вважає, що успішне просування в бік Європи є заслугою опозиції, що проводила всі необхідні законопроекти, всупереч волі правлячого режиму.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

  «Ми сподіваємося, що Партія регіонів не стане зловживати своєю владою і навпаки підтримає ухвалення євроінтеграційних законопроектів», – додала депутат.

Читайте також: