fbpx
Шоу-бізнес

Майстер Шеф-3. Нова ведуча хитрістю врятувала учасника шоу від критики

На українському каналі СТБ стартував третій сезон кулінарного шоу «Майстер Шеф». У першому ефірі глядачі мали можливість спостерігати за тим, як проходять кастинги на проект. А дивитися було на що! За шанс стати кращим кухарем країни прийшли змагатися сотні претендентів. Потрапити на проект з кожним сезоном стає все важче. Не дивно, що для здійснення мрії конкурсанти під час кастингу йшли на хитрощі, дивували членів журі неймовірними, часом навіть страшними, історіями.

Приміром, одна з жінок заявила, що вона відьма і спробувала всім членам журі – Миколі Тищенку, Ектору Хіменесу-Браво, Тетяні Литвиновій – передбачити майбутнє. І якщо в цьому плані конкурсантці вдалося «підкупити» суддів, то кулінарне випробування вона, на жаль, не пройшла. Дар провісниці їй не допоміг впоратися з елементарним завданням і за запахом вгадати 9 спецій.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

А ось Аліна Замковенко прийшла на проект «Майстер Шеф», щоб довести свекрусі – вона вміє добре готувати: «Свекруха працює кухарем у Верховній Раді України, а там зовсім інша кухня, – поскаржилася дівчина суддям. – Вона постійно приходить до нас і говорить, які ж нещасні її синок і онучка. Так от, я прийшла сюди, щоб довести їй, що я дійсно вмію готувати!»

Не обійшлося в першому ефірі шоу «Майстер Шеф » і без маленьких хитрощів. Не встигнувши з’явитися на проекті, нова напарниця чоловіків-кулінарів Тетяна Литвинова вирішила підіграти одному з учасників, який представив суддям незвичайний десерт – грушу зі спеціями і алкоголем. В якості прикраси хлопець використовував аніс, який Тетяна Литвинова непомітно витягла з тарілки. Справа в тому , що за правилами шоу в якості декору не можна використовувати неїстівні продукти. А аніс, як відомо, в чистому вигляді ніхто не вживає. Завдяки цій маленькій хитрості, дівчина врятувала конкурсанта від критики вимогливого Миколи Тищенка. У наступному ефірі шоу «Майстер Шеф» стануть відомі імена 20 кулінарів, які продовжать боротьбу за перемогу в проекті.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: stb.ua

Читайте також: