fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Динамо» (Київ) – «Актобе»: матч, від якого можна чекати чого завгодно

Здавалося б, в парі «Динамо» (Київ) – «Актобе» український клуб – явний фаворит, тим більше, що підопічні Олега Блохіна виграли перший матч у Казахстані з рахунком 3:2. Але ця перемога виглядала якоюсь невпевненою, а сьогоднішнє «Динамо» здатне піднести сюрприз як зі знаком плюс, так і зі знаком мінус.

Матч «Динамо» – «Актобе» розпочнеться сьогодні о 19:00 на НСК «Олімпійський» , а головним арбітром цієї зустрічі був призначений представник Німеччини Штефан Штудер. Матч проти «Актобе» для підопічних Олега Блохіна може бути своєрідною репетицією перед поєдинком 8-го туру УПЛ проти «Дніпра». Сьогодні за «Динамо» унаслідок травми не зіграють Шовковський, Гармаш, Селін і Данило Сілва. Всі інші в строю, і в Олега Блохіна є вибір і можливість варіювати склад.

Відзначимо, що «Актобе» перед поєдинком з «Динамо» у своєму внутрішньому чемпіонаті грав проти клубу «Кайрат» , і головний тренер суперника «Динамо» Володимир Нікітенко в цій зустрічі дав можливість відпочити деяким гравцям основи. Це говорить про те, що сьогодні «Актобе» налаштований дати бій київському «Динамо» у футбольній битві за груповий раунд Ліги Європи.

Мінус для «Динамо» в тому, що на НСК «Олімпійський» сьогодні не буде глядачів з причини покарання з боку УЄФА за поведінку вболівальників.

Олег Блохін напередодні матчу з «Актобе» заявив, що в першому поєдинку в Казахстані його команда допустила багато помилок, особливо в обороні. Перша гра, як підкреслив Олег Блохін, була ретельно розібрана і, будемо сподіватися, що сьогодні «Динамо» не допустить стільки помилок у своїх діях, як тиждень тому. Колега Олега Блохіна Володимир Нікітенко підкреслив, що результат першого поєдинку зобов’язує його команду перемагати сьогодні, а завдання виходу в наступний етап Ліги Європи з «Актобе» ніхто не знімав.

Пряма трансляція матчу "Динамо" – "Актобе" розпочнеться о 19:00 на телеканалі "2 +2".

Читайте також: