fbpx
За кордоном Україна

Coral Travel відновить тури в Єгипет з 14 вересня

Глава відділу зі зв’язків з громадськістю туристичної компанії Coral Travel Марина Макаркова повідомила про те, що вони мають намір відновити продаж турів до Єгипту з 14 вересня. За її словами, це пов’язано з тим, що ситуація в Єгипті поступово стабілізується і вже була скорочена комендантська година. При цьому вона нагадала і про те, що весь цей час ситуація в курортних зонах була спокійною і туристам ніщо не загрожувало.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

  Ще однією з причин такого рішення стало те, що, незважаючи на попередження МЗС РФ, відпочинок в Єгипті все одно користується попитом.

  Макаркова звернула увагу на те, що з 14 вересня будуть доступні тури з Москви, а от про регіональні вильоти поки що вона нічого сказати не може.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

  У той же час заступник глави Ростуризму Георгій Сарішвілі висловив здивування заявою туристичної компанії, Ростуризм має намір зв’язатися з її керівництвом, щоб отримати пояснення.

  Нагадаємо, що раніше Ростуризм рекомендував туроператорам призупинити продажі турів у Єгипет і повернути туристам гроші за вже придбані путівки.

   За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: