fbpx
Політика

Андрій Клюєв: Україна сподівається на підписання Угоди з ЄС і продовжуватиме інтеграційні процеси з Росією

Cекретар РНБО Андрій Клюєв відвідав Брюссель, де зустрівся з єврокомісаром Штефаном Фюле. Під час зустрічі Андрій Клюєв зазначив, що Україна і надалі має намір продовжити євроінтеграцію, а, крім того, країна буде поглиблювати відносини з Російською Федерацією.

За словами Андрія Клюєва, які наводяться сьогодні в ЗМІ, з боку України будуть продовжуватися «інтеграційні процеси з Росією, країнами євразійського співтовариства, іншими світовими лідерами і новими центрами економічного розвитку». Що ж до євроінтеграційних процесів, то секретар РНБО процитував Віктора Януковича, заявивши наступне: «для України асоціація з ЄС має стати важливим стимулом для подальшого формування сучасної європейської держави».

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Нагадаємо, що під час вчорашньої зустрічі Андрія Клюєва з Штефаном Фюле, секретар РНБО відзначив, що до Венеціанської комісії вже направлений проект закону про прокуратуру. Крім того, для вивчення європейськими експертами України буде направлений ще ряд законопроектів. У свою чергу, Штефан Фюле підкреслив, що він вітає «процес підготовки реформ прокуратури відповідно до європейських стандартів».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: