fbpx
Новини світу

Путін прилетів в Приамур’я, де діє режим НС

Президент Російської Федерації Володимир Путін 28 серпня прилетів в Амурську область. На території Приамур’я, де більше місяця тому почався сильний паводок, діє режим надзвичайної ситуації. Глава Росії має намір особисто оглянути затоплені території, а потім провести нараду щодо ситуації на Далекому Сході.

Для участі у нараді викликані помічники президента Юрій Трутнєв та Андрій Білоусов, перший віце-прем’єр Ігор Шувалов, міністри оборони, економіки та соціального захисту, а також глави далекосхідних регіонів, керівники федеральних агентств і відомств.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Амурська область зазнала серйозного економічного збитку. За попередніми підрахунками він перевищив 13 мільярдів рублів. Понад 2 000 будинків в 15 районах Приамур’я після сходу води визнані непридатними для житла. Зараз залишаються підтопленими 4400 будинків у 53 населених пунктах. Найбільш складна обстановка також зберігається в Хабаровському і Приморському краях, Якутії, Єврейської автономної області. Потерпілими від повені на Далекому Сході числяться 50 000 осіб.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Путін прилетів в Приамур’я, де діє режим НС (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: