fbpx
Футбол

«Можливо, подамо апеляцію на сьогоднішнє рішення CAS», – віце-президент «Металіста»

 Перший віце-президент харківського «Металіста» Костянтин Пивоваров прокоментував сьогоднішній вердикт CAS щодо дискваліфікації українського клубу з розіграшу Ліги чемпіонів 2013/14.

 «Звичайно ж, ми засмучені, тому що до останнього вірили, що CAS і УЄФА виважено підійдуть до цієї ситуації», – повідомив Костянтин Пивоваров.

 Віце-президент харків’ян заявив, що клуб продовжить відстоювати свою позицію в правовому полі. Крім того, в Харкові абсолютно не розуміють, чому Лозанною було проігноровано постанову Верховного суду Швейцарії, в якому поставили велике питання над початковим рішенням спортивного суду.

 «Ми чекаємо розгляду цієї справи по суті, і, цілком можливо, подамо апеляцію у Верховній суд Швейцарії і на сьогоднішнє рішення CAS», – додав Костянтин Пивоваров в інтерв’ю офіційному сайту «Металіста».

 Він нагадав, що харківський клуб у чесній боротьбі завоював право на участь у Лізі чемпіонів.

 «Я вдячний уболівальникам за відданість клубу і віру в команду. Упевнений, ми ще повернемося до Ліги чемпіонів», – заявив віце-президент.

 Також він спростував поширювану інформацію про те, що «Металіст» покидають провідні гравці, назвавши її «домислами і провокацією».

 За його словами, зараз «Металіст» як ніколи сильний і готовий до нових перемог. Віце-президент харків’ян нагадав, що незабаром «Металіста» чекає важливий матч проти «Шахтаря», до якого команда зараз активно готується.

 Сьогодні стало відомо, що харківський «Металіст» втратив останню надію на участь в єврокубках у нинішньому сезоні. Спортивний арбітражний суд Лозанни таки встав на сторону УЄФА.

 «Комфортна впевненість перемогла здоровий глузд», – так прокоментував рішення Лозанни Костянтин Пивоваров.

 За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: