fbpx
Кінотеатри

Метт Деймон впевнений, що Аффлек впорається з роллю Бетмена

 Акторів Метта Деймона і Бена Аффлека пов’язують багато років дружби, тому не дивно, що після призначення останнього на роль Бетмена, в мережі почали з’являтися гумористичні пропозиції про те, що тепер продюсери зобов’язані взяти на роль Робіна (помічника Бетмена) Метта Деймона.

 Коментуючи ці жарти, Метт Деймон звернув увагу на те, що він старший за свого друга і ще ніколи не бачив, щоб Робін був старший за віком, ніж Бетмен.

 "Тому я спокійно можу сказати, що я не буду Робіном", – підкреслив актор.

 Що ж до призначення Аффлека на роль Бетмена, то, на думку Метта Деймона, це чудово і приголомшливо. За його словами, він знає, що в Інтернеті багато хто почав бурчати щодо  цього, висловлюючи так своє невдоволення, і Деймон вважає це досить смішним.

 "Адже він не Короля Лір грає, а Бетмена" – вирішив нагадати актор.

 За його словами, ті, хто мали можливість подивитися останні фільми його друга, а саме «Операцію "Арго"» та «Місто», розуміють, наскільки складними були в них ролі, на відміну від Бетмена.

 "Бетмен просто сидить собі у своєму костюмі і шепоче грізним голосом. Найскладніша частина цієї ролі – Брюс Уейн, і Бен чудово з нею впорається", – заявив Метт Деймон.

Читайте також: