fbpx
Інновації

Елон Маск має намір створити костюм Залізної людини

 42-річний мільярдер і інженер Елон Маск, який є головним директором таких компаній як Tesla Motors і SpaceX, а також співзасновником платіжної системи PayPal, має намір створити справжній костюм Залізної людини – аналогічний тому, що використовується в однойменному фільмі.

 За словами самого мільярдера, деякі частини костюму вже готові і навіть тестуються. Він також підтвердив, що розроблений ним костюм буде схожий на той, що використовувався у фільмі.

 Поки що невідомо, коли костюм Залізної людини буде повністю готовий, однак Елон Маск повідомив, що планує продемонструвати свої перші напрацювання вже наступного тижня.

 Слід зауважити, що режисер фільму «Залізна людина» Джон Фавро у свій час зізнався, що саме Елон Маск послужив прототипом при створенні образу Тоні Старка в цьому фільмі.

 Втім, багато хто сумнівається в тому, що Маску вдасться зробити такий же костюм, як і у фільмі, так як для його нормального функціонування потрібна велика кількість енергії. Тому не виключено, що костюм Маска буде істотно відрізнятися від оригіналу в плані своїх можливостей.

Читайте також: