Аарон Пол і Сігурні Уівер знімуться у фільмі про Мойсея

  Режисер фільмів «Гладіатор» і «Прометей» Рідлі Скотт, закінчивши працювати над фільмом «Радник» відразу ж взявся за свій наступний проект – «Вихід». Він уже зумів заручитися участю таких зірок як Крістіан Бейл і Джоел Едгертон. Тепер же акторський склад фільму поповнився новими акторами, в числі яких Сігурні Уівер, а також зірка серіалу «У всі тяги» Аарон Пол.

 Нагадаємо, що фільм «Вихід», зйомки якого повинні початися вже у вересні, заснований на історії про пророка Мойсея. При цьому сам фільм буде більше зосереджений не так на загальновідомих фактах з біблійних сюжетів, а на таких, як відносини пророка з Рамзесом II.

 Роль Мойсея у фільмі числиться за Крістіаном Бейлом. Єгипетського фараона Рамсеса II зіграє Джоел Едгертон. А ось Сігурні Уіверу належить зіграти матір Рамсеса II.

 Що ж до Аарона Пола, то йому дісталася роль іудейського раба, який продовжив вести ізраїльтян до землі обітованої після Мойсея, ставши його наступником.

Related Post

 Крім того, ходять чутки, що до фільму може приєднатися і актор Бен Кінгслі. Він, нібито, зараз веде переговори зі студією.

 Наскільки відомо, фільм зніматимуть на території Марокко, Англії та Іспанії.

 Тим часом зазначимо, що в листопаді можна буде побачити новий фільм Рідлі Скотта – «Радник», головні ролі в якому виконали Майкл Фассбендер, Пенелопа Крус, Хав’єр Бардем, а також Бред Пітт.

Трейлер до фільму «Радник» (відео):

Leave a Comment