Журналіст-кривдник Макаревича збирається йти до суду вищої інстанції

Російський журналіст Андрій Проханов, справу в суді проти якого виграв музикант Андрій Макаревич, збирається і далі відстоювати свої права. Про це журналіст заявив «Еху Москви».

«Через два тижні, коли рішення суду прийме письмову форму, мої адвокати подадуть апеляцію до суду вищої інстанції. Хоча я не впевнений в тому, що суд вищої інстанції піде нам назустріч», – прокоментував ситуацію Андрій Проханов.

Також журналіст зазначив, що «це заслужена перемога Андрія Макаревича».

Related Post

«Разом з ним перемогли Коломойський, Порошенко. З Макаревичем заслужену перемогу наді мною здобув і американський президент Обама. Але це перемога тактична, це перемога одного дня», – висловив свою точку зору журналіст.

Нагадаємо, що сьогодні Савеловський суд Москви ухвалив стягнути з Проханова 500 тисяч рублів на користь Андрія Макаревича. Приводом для звернення російського музиканта в суд стала стаття Проханова, яка носить назву «Співаки та падлюки». У цій статті стверджувалося, що в Слов’янську Донецької області Андрій Макаревич нібито виступав для українських військових, чим надихнув їх на обстріли мирного населення. Насправді співак виступав перед вимушеними переселенцями.
 

Leave a Comment