fbpx
Шоу-бізнес

Лікар Анджеліни Джолі розповіла про те, що змусило актрису видалити обидві груди

Лікар знаменитої голлівудської актриси Анджеліни Джолі вперше відверто заговорила про причини, яку спонукали актрису до настільки радикальних заходів, як видалення обох молочних залоз. Як виявилося, для актриси операція була необов’язкова, і таке рішення Анджеліна прийняла самостійно, і в його основі був зовсім не страх.

 Про це повідомила лікар Крісті Фанк, яка лікувала актрису. Доктор Фанк сказала: «Її рішення не було прийнято за одну ніч. Воно не грунтувалося на страху».

 За словами лікаря, Анджеліна Джолі вельми довго вивчала історії хвороби своїх родичок і сама вирішила, що, зрештою, може захворіти такою страшною хворобою, як рак грудей. Тому на операцію Джолі пішла абсолютно усвідомлено після генетичного аналізу, який показав високий ризик розвитку пухлини.

 Нагадуємо, що в травні цього року весь світ вразила новина про те, що голлівудська красуня Анджеліна Джолі вдалася до подвійної мастектомії, зробленої, щоб уникнути ризику розвитку раку грудей. До такого рішення Анджеліна прийшла самостійно, зробивши генетичний тест, який показав дуже високу ймовірність розвитку раку грудей.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: