fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. Результати всіх матчів плей-офф. «Шахтар» (Караганда) не виходить у груповий етап

28 серпня відбулися п’ять повторних поєдинків раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Першою своє протистояння завершила пара «Зеніт» – «Пасуш де Ферейра». Підопічні Лучано Спаллетті, як і в першому матчі в Португалії, забили у ворота суперників чотири м’ячі. Матч на «Петровському» завершився з рахунком 4:2 на користь «Зеніта», а за пітерців сьогодні забивали Данні (30 і 48 хвилини), Бухаров (66 хвилина) і Аршавін (78 хвилина). Перший поєдинок цих команд завершився перемогою «Зеніту» з рахунком 4:1, а тому за сумою двох матчів підопічні Лучано Спаллетті впевнено проходять у груповий етап Ліги чемпіонів. 

Підвищена увага сьогодні була прикута до Глазго, де іменитий «Селтік» намагався відіграти поразку 0:2 у карагандинського «Шахтаря». Весь перший тайм «Селтік» провів в атаках, а «Шахтар» захищав свої ворота як міг. У підсумку, на 45-й хвилині Кріс Коммонс чудовим дальнім ударом вивів шотландський клуб вперед. Через три хвилини після початку другого тайму Георгіос Самарас забив другий м’яч у ворота команди з Караганди. На 60-й хвилині «Селтік» міг зняти практично всі питання щодо переможця протистояння, але Стоукс потрапив у поперечину. 

А через дві хвилини справжня пожежа трапилася в штрафній площі шотландців. Спочатку Метьюз вибив м’яч з лінії воріт після удару Васильовича, а менше ніж через хвилину перекладина врятувала ворота «Селтіка» після удару Сергія Хижніченка. У доданий арбітром час, на 92-й хвилині Форрест забив гол і, таким чином, не дав статися гучній сенсації в Лізі чемпіонів. 

«Селтік» йде в груповий етап Ліги чемпіонів, а карагандинський «Шахтар» в Лігу Європи. 

Результати всіх матчів середи в раунді плей-офф Ліги чемпіонів: 

«Зеніт» – «Пасуш де Ферейра» 4:2 (перший матч 4:1) 

«Марібор» – «Вікторія» 0:1 (перший матч 1:3) 

«Реал Сосьєдад» – «Ліон» 2:0 (перший матч 2:0) 

«Мілан» – ПСВ 3:0 (перший матч 1:1) 

«Селтік» – «Шахтар» (Караганда) 3:0 (перший матч 0:2)

Читайте також: