fbpx
Шоу-бізнес

Шон Коннері втрачає пам’ять?

  У знаменитого 83-річного актора Шона Коннері з’явилися симптоми страшної хвороби – хвороби Альцгеймера. 

 Кращому з виконавців ролі агента 007 і зірці інших прекрасних картин Шону Коннері днями виповнилося 83 роки. До нещастя, вік актора вже дає про себе знати, тому що, згідно з деякими даними, у нього з’явилися серйозні проблеми з пам’яттю. 

 Друг актора Майкл Кейн розповів журналістам, що приблизно 2 роки тому Шон Коннері втратив інтерес до кінематографу і що зараз він стає розсіяним і забуває, що робив буквально 5 хвилин тому. Дружина Шона навіть побоюється відпускати його одного на вулицю, і щоразу, коли за його відсутності дзвонить телефон, боїться брати трубку, так як переживає, що з чоловіком може щось трапиться, і що це дзвонять із лікарні або поліції. 

 Про це повідомив Кейн в одному з інтерв’ю. Тим часом, офіційні представники Шона Коннері поспішили спростувати слова 80-річного друга актора. Мовляв, слова Кейна були просто неправильно зрозумілі, і ситуація не настільки жахлива, як здається. 

 Нагадуємо, що на рахунку Шона Коннері ролі в більш ніж 70 картинах, в тому числі і в семи серіях знаменитої «Бондіани». Свою головну нагороду – премію «Оскар» – актор отримав  1988 року за роль поліцейського Джима Мелоуна в картині «Недоторканні». У 1989 році, у віці 59 років, Шон Коннері став найстаршим актором, якого журнал «People» назвав найсексуальнішим чоловіком планети. 

  За матеріалами: kp.ua

Читайте також: