fbpx
Політика

Тягнибок візьме участь у засіданні комітету з закордонних справ Європейського парламенту

  Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок візьме участь у екстраординарному засіданні комітету з питань закордонних справ Європейського парламенту, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат фракції "Свобода" Юрій Сиротюк. 

 "ЗМІ написали, що до Брюсселя їде Кличко і Яценюк. Однак це неповна інформація, оскільки запрошення в Брюссель отримав також Олег Тягнибок", – сказав Ю.Сиротюк агентству у вівторок. 

 За його словами, О.Тягнибок буде брати участь у всіх зустрічах, запланованих у рамках візиту лідерів опозиції до Брюсселя. 

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Крім того, лідера "Свободи" запросили на зустріч з представниками Європейської народної партії. 

 Раніше представник європейського комісара з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле Пітер Стано повідомив, що до Брюсселя 29 серпня прибудуть три лідери опозиції – Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок. 

 Тим часом, згідно з іншою інформацією, до Брюсселя для участі в екстраординарному засіданні комітету з питань закордонних справ Європейського парламенту запросили тільки А.Яценюка та В.Кличко. Щодо України в порядку денному засідання зазначено: "Обмін думками про політичні наслідки російської торгової політики по відношенню до України і обмін думками з Віталієм Кличком і Арсенієм Яценюком про поточну ситуацію в Україні". 

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

  Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: