fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ). Олександр Онищенко може відмовитися від клубу?

В українському футболі, особливо останнім часом, можна спостерігати досить-дивні речі. Попередній сезон показав, що зайняті останні місця в УПЛ зовсім не означають зниження команд у класі («Говерла» та запорізький «Металург»), команди відмовляються грати в елітному дивізіоні (алчевська «Сталь»), з футбольної карти України зникають команди (криворізький «Кривбас»). В українському футболі відбуваються речі, які раніше складно було собі уявити. І нез’ясовне продовжує існувати. 

Такий висновок можна зробити зі слів Олександра Онищенка щодо ситуації в київському «Арсеналі» – команді, яка не так давно грала в Лізі Європи, а тепер знаходиться в зоні вильоту в турнірній таблиці УПЛ. У минулі вихідні один з лідерів команди Максим Шацьких в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що в клубі не все гаразд. А сьогодні в ЗМІ з’явилися коментарі Олександра Онищенка, якого багато хто називає новим власником клубу, однак, за його словами, в ситуації з «Арсеналом» не все так просто. 

У ЗМІ наводяться слова Олександра Онищенка, який заявив, що з клубом дійсно є проблеми. «Ми вже котрий місяць чекаємо отримання документів від попереднього керівництва клубу, конкретно – директора Вадима Рабиновича. На жаль, їх не отримуємо», – заявив Олександр Онищенко і додав, що без цих документів він не може стати повноправним президентом клубу. 

Олександр Онищенко зазначив, що він зі свого боку виконав усі умови, а Вадим Рабинович – ні. При цьому Олександр Онищенко підкреслив, що не має сенсу інвестувати гроші, коли немає ясності в ситуації. «Нещодавно відправив їм черговий лист. Подивимося. Чекаю ще тиждень, якщо все залишиться як і раніше – доведеться відмовлятися від клубу», – наводять ЗМІ слова Олександра Онищенка. 

Що ж, залишається лише дочекатися розвитку цієї ситуації. Нагадаємо, що свій наступний матч в УПЛ київський «Арсенал» зіграє в Луганську проти «Зорі», і в цьому поєдинку столичному клубу складно буде розраховувати на легку прогулянку. 

За матеріалами: football.ua

Читайте також: