fbpx
Шоу-бізнес

Шлюб Гаріка Харламова і Христини Асмус можуть анулювати

  Колишня дружина Гаріка Харламова Юлія продовжує воювати з шоуменом. Так, днями з’явилася інформація про те, що Гарік Харламов, взявши в дружини Христину Асмус, став двоєженцем. 

 Згідно з повідомленнями, колишня дружина Гаріка Харламова нещодавно отримала підтвердження даної інформації з відповідних органів. З’ясувалося, що суд анулював рішення про розлучення Харламова з його дружиною 6 червня, а 8 червня зірка і резидент Comedy Club таємно одружився  вагітною Христиною Асмус. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Виходячи з усього вищесказаного, можна припустити, що законна дружина Гаріка Харламова Юлія розмірковує над тим, чи варто подавати до суду на чоловіка з приводу порушення закону. Однак, швидше за все, вона не стане цього робити, за тієї умови, що Гарік поступиться всім її вимогам з приводу розділу спільного майна, засідання за яким тягнуться вже дуже довго. 

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадуємо, що Гарік Харламов на початку серпня підтвердив факт того, що Христина Асмус знаходиться на п’ятому місяці вагітності, написавши в Твіттері: «Не вщухають суперечки і домисли про наше особисте життя. Щоб заспокоїти тих, що переживають. Ми одружені, ми на 5 місяці!». 

  За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: