fbpx
Спорт

У друге коло US Open вийшли п’ять росіян

Участь у Відкритому чемпіонаті США з тенісу, що стартував напередодні, 26 серпня, продовжать як мінімум п’ять росіян. У друге коло US Open вийшли Катерина Макарова, Анастасія Павлюченкова, Аліса Клейбанова, Микола Давиденко та Дмитро Турсунов. 

У перший день чемпіонату Анастасія Павлюченкова обіграла Віржіні Раззано (Франція) з рахунком 7:5, 6:0. Катерина Макарова здобула перемогу над Полоною Херцог (Словенія) з рахунком 6:2, 6:4, а Аліса Клейбанова взяла гору над пуерторіканкою Монікою Пуїг (6:4, 3:6, 7:5). Віра Душевіна та Ольга Пучкова свої ігри програли і вибули з турніру. Марії Кириленко, Олені Весніній, Світлані Кузнєцовій та Надії Петровій ще належить пройти перше коло US Open. 

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У чоловічому одиночному розряді у стартовій грі Відкритого чемпіонату з тенісу Микола Давиденко переміг Райна Вільямса (США) з рахунком 6:3, 4:6, 1:6, 7:5, 6:0, а Дмитро Турсунов обіграв суперника з Словенії Аляжа Бедене (7:5, 4:6, 6:3, 6:0). Тепер Давиденко чекає зустріч з Іваном Додіг (Хорватія), а Турсунов вийде на корт з французом Гійомосом Рюфен

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

US Open-2013 (відео): 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: