fbpx
Новини світу

Учасники мотопробігу «Україна – це Європа» проїхали Варшаву

 Як повідомила прес-служба партії «УДАР», учасники мотопробігу «Україна – це Європа», які направляються до Вільнюса, де заплановано підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом, вже перетнули польський кордон і сьогодні, 27 серпня, планують опинитися в Литві. Також наголошується, що в цілому байкери подолали вже близько 2000 тисяч кілометрів. Першу свою зупинку вони зробили у Львові. 

 Депутат партії «УДАР» Рустам Раупов, що бере участь в мотопробігу, поділився своїми враженнями від подорожі. Він нагадав, що у них збірна команда з різних міст – Львова, Києва та Житомира. 

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 «Виїжджали з Києва як три команди в одній, але до Львова приїхали вже однією. Подолати 600 кілометрів однією колоною – це, скажу я вам, тімбілдінг ще той», – повідомив Раупов. 

 Потім байкери відвідали Ужгород, де до них приєднався депутат «УДАРу» Валерій Пацкан. У Чопі вони перетнули кордон з Європейським союзом і попрямували в угорський Мішкольц, а вже звідти тримали шлях до Варшави. 

 За словами Раупова, під час зупинки в польському місті Радом місцеві жителі цікавилися у них, чи не ті вони байкери, які з України направляються до Вільнюса. 

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 «Виявляється, європейські ЗМІ уважно стежать за нашим пересуванням», – розповів депутат. 

 28 серпня байкери сподіваються опинитися в Вільнюсі і зустрітися з представниками Литовського Сейму, щоб продемонструвати їм бажання українського народу стати частиною Європи. 

 Нагадаємо, що байкери вирушили в свою подорож 24 серпня.

Учасники мотопробігу «Україна – це Європа» у Львові (відео):

Читайте також: