fbpx
Футбол

Сергій Ігнашевич: «Все-таки я не письменник і не блогер, а футболіст»

Футболіст російської збірної і московського ЦСКА Сергій Ігнашевич заявив, що закриває свій сайт. «Все-таки я не письменник і не блогер, а футболіст», – зробив спортсмен прощальний запис, додавши, що у нього не вистачає часу і сил, щоб вести свій сайт «належним чином». Всі матеріали, розміщені на сторінці Ігнашевича, видалятися не будуть, їх просто перемістять в архів. Але нові знімки і записи на сайті більше з’являтимуться. 

Останній раз Сергій Ігнашевич спілкувався з фанатами на своєму порталі 20 серпня. Шанувальники обожнювали футболіста за його прямі, відверті відповіді. Сайт Ігнашевича існував з 2009 року і давав фанатам можливість бути в курсі справ свого кумира, так як для преси Ігнашевич закритий – він не бере участі у прес-конференціях і не дає інтерв’ю журналістам. 

Сергій Ігнашевич з 1999 по 2000 рр.. грав за «Крила Рад» (Самара), потім перейшов в «Локомотив», а звідти – в ЦСКА. З 2004 року він не розлучається з армійською командою, хоча йому і надходять пропозиції від інших клубів. За російську збірну футболіст відіграв 87 матчів, в яких відзначився п’ятьма м’ячами. 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: