fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Сєров одружився

  Соліст популярної групи «Дискотека Аварія» Олексій Сєров зв’язав себе узами шлюбу. Урочиста подія відбулася в Естонії в колі лише найближчих людей.

 Олексій Сєров у свої 42 роки взяв у дружини свою кохану після чотирьох з половиною років стосунків. Пара зіграла весілля в Таллінні. Цікаво, що в такий важливий для них день поруч не було друзів, а лише троє їхніх дітей.

 Одруження відбулося ще 12 серпня, проте інформація про це з’явилася тільки тепер. Закохані розписалися в консульстві, відправившись після цього в ресторан разом зі своїми діточками. Нагадуємо, що Олексій разом зі своєю коханою святкували цей важливий день зі своїми дітьми – спільною дочкою Поліною, дочкою нареченої Бетті і сином Олексія – Річардом. Старший син Сєрова Марк залишився в Росії з мамою. Діти з величезним захопленням спостерігали за першим танцем молодят.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Що ж до вбрання, то наречена була одягнена в скромну білу сукню з фатою. В одяг такого ж кольору були одягнені і дівчатка. Наречений же зі своїм сином віддали перевагу строгим чорним костюмам і білим сорочкам, додавши лише один аксесуар – краватку-метелик.

 Після торжества вся щаслива родина виїхала до Італії, де в 35 кілометрах від Флоренції орендувала номер в готелі Villa Campestri. Через 5 днів пара, яка живе на 2 міста, повернулася до Таллінна.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

  За матеріалами: dni.ru

Читайте також: