fbpx
Новини світу

Instagram стала власником відеосервісу Luma

Популярна компанія Instagram, яку свого часу придбала соціальна мережа Facebook, здійснила своє перше поглинання, купивши відеосервіс Luma. Даний сервіс чимось нагадує Instagram, однак дозволяє обмінюватися лише відеороликами. Крім того, користувачі даного сервісу можуть всіляко редагувати свої відеоролики, зокрема, їм доступна функція стабілізації зображення.

  Представники соціальної мережі Facebook вже підтвердили факт поглинання і відзначили, що ця покупка дозволить розширити інтелектуальну базу і технологічну складову самого Instagram.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

  Наскільки відомо, сервіс Luma буде закритий до кінця цього року. Відповідний додаток вже було видалено з онлайн-магазину Apple – AppStore.

  Слід нагадати, що додаток Instagram є одним з найбільш популярних на операційних системах iOS і Android. Загальна кількість користувачів цієї соціальної мережі перевищує позначку в 130 мільйонів чоловік. Не так давно в Instagram з’явилася можливість знімати відеоролики тривалістю від 3 до 15 секунд. Раніше користувачі цієї мережі могли обмінюватися лише фотографіями.

Читайте також: