fbpx
Музика

Премії MTV Video Music Awards вручені в Нью-Йорку

У ніч з 25 на 26 серпня були визначені лауреати щорічної премії MTV Video Music Awards.

Співак Джастін Тімберлейк став володарем призів у двох номінаціях. Його кліп Suit & Tie переміг номінації «Краща режисура», а кліп Mirrors був нагороджений за кращий монтаж. Крім того, музикант удостоївся спеціальної нагороди Video Vanguard імені Майкла Джексона як співак, що вніс величезний внесок у розвиток сучасних музичних відеокліпів.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

У номінації «Краще жіноче відео року» перемогла кантрі-співачка Тейлор Свіфт за кліп I Knew You Were Trouble. Їй вдалося обійти таких зірок, як Майлі Сайрус, Ріанна і Pink.

Кращим кліпом в жанрі рок визнаний ролик групи 30 Seconds to Mars. У номінації «Краще поп-відео» перемогу здобула Селена Гомес. Не забули журі і борців за права секс-меншин – групу Macklemore & Ryan Lewis. Їх кліп на пісню Same Love визнаний найактуальнішим соціальним відеороликом.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Нагадаємо, премія MTV Video Music Awards вручається з 1984 року. Її присуджують у 11 номінаціях. Деяких переможців обирає журі, але більшості виконавців премії дістаються в результаті глядацького голосування.

MTV Video Music Awards-2013 (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: