fbpx
Новини світу

Михайло Саакашвілі закликав Іванішвілі разом з ним і без охорони «вийти в народ»

Президент Грузії вважає, що глава уряду не в належній мірі проінформований про ситуацію в державі. Повна інформованість прем’єр-міністра, як зазначив Михайло Саакашвілі, була б корисною не тільки для самого Бідзіна Іванішвілі, а й для країни в цілому. Така думка президента Грузії прозвучала після проведеної ним в Батумі зустрічі з членами сімей учасників серпневих подій 2008 року.

«Я вільно ходжу вулицями наших міст і хочу ще раз закликати зробити те ж саме прем’єр-міністра», – заявив Михайло Саакашвілі і додав наступне: «Я ясно бачу, що у нього немає інформації, він не в курсі справи про події у суспільстві». Президент звернувся до прем’єра із закликом вийти разом в народ і при цьому «в мінімальному оточенні співробітників охорони і навіть без них».

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Також повідомляється, що Михайло Саакашвілі разом з дружиною прогулявся по бульвару Батумі і поговорив там з туристами. Глава держави поговорив і з відпочиваючими на площі Пьяца. Під час цієї бесіди, глава держави зазначив наступне: «Все, що зараз бачите, побудовано після війни. Якби не самовідданість наших людей, самовідданість і жертва, Грузія не тільки не побудувала б цього, але й нічого б не було».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Михайло Саакашвілі вважає, що «Ми посміли і захистили свободу, посміли бути незалежними, і зробити все це на зло ворогу».

За матеріалами: apsny.ge

Читайте також: