fbpx
Футбол

«Манчестер Юнайтед»: 45 млн євро за Озіла

В останні дні літнього трансферного вікна «Манчестер Юнайтед» спробує підписати півзахисника мадридського «Реалу». Згідно з інформацією журналіста Cadena SER і AS Ману Сайнса, боси «червоних дияволів» вже відправили в Мадрид пропозицію щодо трансферу Месута Озіла, розмір якого становить 45 мільйонів євро.

Ману Сайнс говорить, що представники «Манчестер Юнайтед» вже ведуть переговори з батьком німецького півзахисника, який займається всіма контрактними справами свого сина. Варто відзначити, що останні фінансові розбіжності між босами «бланкос» і самим футболістом призвели до того, що Озіл всерйоз розглядає можливість зміни місця «футбольної прописки».

Раніше повідомлялося, що «червоні дияволи» готуються зробити «вершковим» пропозицію в розмірі 45 мільйонів фунтів стерлінгів за перехід німця Месута Озіла і бразильця Кака. Однак, суттєвим «каменем спотикання» для можливої ​​операції може стати заробітна плата Кака, яка раніше виявилася не по кишені навіть «Мілану», чиї боси пристрасно бажали повернути «блудного сина» в місця колишньої слави.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: