fbpx
Новини світу

Компанія Facebook подорожчала до 100 мільярдів доларів

Ринкова капіталізація соціальної мережі Facebook перевищила 100 мільярдів доларів. Як повідомляють інформаційні агентства, даний результат встановлений під час торгів у понеділок, 26 серпня.

Зростання котирувань акцій компанії Марка Цукерберга йде на тлі оптимістичних прогнозів щодо зростання прибутку соціальної мережі від продажів реклами на мобільних платформах. За останньою інформацією журналістів, котирування акцій Facebook на біржі Нью-Йорка становили 41,1 долара. Раніше котирування акції досягли позначки 41,94 долара, що ознаменувало найбільший внутрішньоденний показник з моменту виходу компанії на торги в травні минулого року.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

До 26 серпня з початку цього року акції соціальної мережі зросли на 52 відсотки, тоді як збільшення індексу Standard & Poor’s 500 склало за той же період лише 17 відсотків.

При цьому лише в липні цього року котирування акцій Facebook вперше після її IPO піднялися більше вартості розміщення – 38 доларів за акцію. У вересні минулого року котирування акцій соціальної мережі падали нижче 18 доларів за одну акцію.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: