fbpx
Шоу-бізнес

Вітас зізнався, що вдарив співробітника правоохоронних органів

 Популярний російський співак Віталій Грачов, він же Вітас, виступив перед Останкінським судом Москви, зізнавшись у тому, що вдарив співробітника правоохоронних органів. Слід нагадати, що Вітас є фігурантом справ про загрозу вбивством і застосуванні сили щодо співробітника правоохоронних органів.

 Інцидент за участю Вітаса і співробітника правоохоронних органів стався ще навесні, після того як співак збив на своєму позашляховику дівчину, що їхала на велосипеді. Вітас посварився не тільки з командиром окремої роти ППС, якого, до слова, вдарив ногою, але також і зі свідками ДТП.

 На даний момент Вітас знаходиться під підпискою про невиїзд. Йому загрожує тюремне ув’язнення терміном на п’ять років і це при тому, що з нього було знято звинувачення в погрозі вбивством.

 Крім того, стало відомо, що суд задовольнив клопотання Вітаса, який раніше просив розглянути його справу в особливому порядку, це означає, що допиту свідків та дослідження доказів не буде.

 Після визнання Вітаса, прокурор попросив суд оштрафувати його на 130 тисяч рублів, проте адвокат співака, Сергій Жорін, попросив скоротити розмір штрафу до 50 тисяч рублів.

  За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: