fbpx
Політика

Бо Сілай відмовився визнати себе винним

У Китаї в понеділок продовжилося судове засідання у справі Бо Сілая, колишнього секретаря парткому міста Чунцин, який звинувачується в отриманні хабарів на велику суму, а також у зловживанні службовим становищем.

Як стало відомо, сам чиновник на суді відмовився визнати свою провину і відкинув всі звинувачення, висунуті на його адресу. У понеділок в рамках прослуховування виступила сторона звинувачення. За словами прокурора, злочини, вчинені високим державним чиновником, дуже серйозні, і той факт, що Бо Сілай відмовився визнавати свою провину, не дає можливості пом’якшити йому покарання і, навпаки, вимагають посилення в рамках існуючого закону.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Спостерігачі, коментуючи що відбувається судовий процес, припускають, що чиновникові загрожує тривале тюремне ув’язнення, а можливо, і смертний вирок.

Нагадаємо, раніше Бо Сілай обіймав різні високі посади в керівництві міст і провінцій Китаю, а також був членом політбюро ЦК китайської компартії, проте потім через скандал з його дружиною у зв’язку з убивством бізнесмена, підданого Великобританії, позбувся своїх постів і втратив депутатську недоторканність.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Бо Сілай відмовився визнати себе винним (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: