fbpx
Футбол

«”Шахтар” поки не дуже готовий», – генеральний директор «Дніпра»

Генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко прокоментував вчорашню перемогу дніпропетровської команди над донецьким «Шахтарем» (3:1) в рамках 7-го туру чемпіонату України.

«Я вважаю, що гра повністю пройшла з нашою перевагою», – заявив Андрій Стеценко.

Проте вже у другому таймі «гірники» зуміли перехопити ініціативу в матчі і почали більше тиснути господарів поля. У «Шахтаря» особливо не було голових моментів, хіба що в першому таймі, зазначив гендиректор «Дніпра». Але в порівнянні з усіма моментами, які не зумів реалізувати Роман Зозуля, моменти «Шахтаря» – фактично ніщо.

«Гра була повністю за нами, що відображає рахунок на табло», – додав гендиректор дніпрян.

На питання про те, чи став «Шахтар» слабшим, Стеценко відповів: «Безумовно, але ж вони понесли досить серйозні втрати в складі».

Зокрема, пішли лідери команди, – Мхітарян та Фернандіньо. Це два футболісти, які визначали гру «Шахтаря» у середині поля. Всі бачили, що Мірча Луческу з особистих міркувань вирішив не ставити новачків у стартовий склад. Це означає, що «донецька молодь», напевно, ще не готова, або ж не адаптована, міркує Стеценко. Зараз у Донецьку йде перебудова команди, але до Ліги чемпіонів «Шахтар» підійде в бойовому стані, упевнений гендиректор «синьо-біло-блакитних».

«Але поки як команда вони не дуже добре готові», – додав Стеценко.

Крім того, Андрій Стеценко прокоментував ситуацію з бразильським плеймейкером Джуліано, який нещодавно висловив бажання змінити клуб.

«Здивований, що Джуліано вирішив опублікувати цей лист спершу в пресі, а вже потім поставити до відома керівництво. Так не робиться, це прикро», – сказав Андрій Стеценко в ефірі на телеканалі «2 + 2».

Нагадаємо, що Джуліано звернувся до президента «Дніпра» Ігоря Коломойського з проханням відпустити його з України.

За матеріалами: championat.com, tribuna.com

Читайте також: