fbpx
Кінотеатри

Місце режисера 12-го сезону “Доктор Хто” знову вакантне

Режисер Пітер Джексон, якому запропонували поставити одну з серій серіалу "Доктор Хто", відмовився від участі в проекті. Свою відмову кінематографіст мотивував тим, що найближчим часом зайнятий доопрацюванням двох, що залишилися фільмів з трилогії «Хоббіт». Правда, Джексон додав, що є великим шанувальником франшизи «Доктор Хто», проте у нього вже є раніше взяті зобов’язання.

Перша частина «Хоббіта» вийшла в широкий прокат в грудні 2012 року. Вона називалася «Несподівана подорож». Друга частина під назвою «Пустош Смауга» буде представлена ​​в грудні 2013 року, а третя – «Туди і назад» – з’явиться в кінці 2014 року.

Фантастичний серіал «Доктор Хто» виходить в ефірі на телеканалі BBC з 1963 року. Його головний герой – гуманоїд інопланетного походження на ім’я Доктор подорожує крізь час і простір на машині TARDIS, що виглядає, як телефонна будка. Починаючи з пілотних серій Доктора зіграли 11 акторів, останній з них – Метт Сміт. 12-м Доктором стане актор Пітер Капальді, він приступить до роботи над проектом восени поточного року.

12-й "Доктор Хто" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: