fbpx
Музика

У Кривому Розі стартував 9-й open-air «Турбофлай»

У Кривому Розі сьогодні офіційно стартував Всеукраїнський молодіжний open-air фестиваль «Турбофлай». Про це повідомили в прес-службі уряду України.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на відкритті фестивалю заявив, що вже 9-й рік поспіль у Кривому Розі проводиться Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Турбофлай».

«Це ковток свіжого повітря, екстриму, драйву – всього того, що заряджає енергією життя. У часи тотального інтернету українська молодь потребує здорового, музичного та активноговідпочинку», – упевнений віце-прем’єр.

За його словами, на фестивалі кожен рік збирається понад 20 тисяч фанатів хорошої музики різного віку зі всієї України. «Турбофлай» – це унікальний фестиваль, який об’єднує на одній території музику, гонки на швидкісних автомобілях, польоти в небі, танці та екстремальні види спорту.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

«Все це пробуджує вир емоцій, пронизує любов’ю і дає незабутні враження, які залишаються надовго», – додав політик.

Зазначимо, що хедлайнерами фестивалю «Турбофлай» стали відомі українські групи «Бумбокс» і «Скрябін». Програма самого фестивалю розділена на 3 основні частини: День, Вечір і Ніч. Вдень на території фестивалю проходять змагання з драг-рейсингу, в якому беруть участь близько 100 учасників з України, фестиваль з авто-і авіамодельного спорту, шоу каскадерів, запуск величезних аеростатів і повітряних зміїв, фестиваль вуличних танців та інше.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Вже до вечора на музичній сцені виступають молоді рок-колективи з України. Завершують фестивальний вечір групи «Бумбокс» і «Скрябін», після чого до самого ранку буду виступати найвідоміші ді-джеї Кривого Рогу, а також Ira Champion та DiabLik.

Нагадаємо, що «Турбофлай» був заснований 2005 року з ініціативи нинішнього віце-прем’єра Олександра Вілкула і проводиться щорічно при його особистій підтримці.

За матеріалами: kmu.gov.ua, УНН

Читайте також: