fbpx
Кінотеатри

Бен Афлек докладе свою руку до сценарію «Людини зі сталі 2»

 Багатьох приголомшила новина про те, що актор Бен Афлек отримав роль Бетмена у сіквелі фільму «Людина зі сталі». Деякі фанати залишилися настільки незадоволені цим, що стали збирати підписи для того, щоб змінити актора кимось іншим.

 Тим не менш, керівництво студії Warner Brothers і режисер фільму Зак Снайдер, судячи з усього, вельми задоволені своїм рішенням.

 Зараз же стало з’являтися все більше нових фактів про договір, укладений між Аффлеком і творцями фільму. По-перше, йдеться про те, що Бен Афлек відразу підписався на участь в декількох фільмах і заради цього навіть пожертвував кількома проектами, які планував знімати сам. Також наголошується, що переговори з ним почалися ще в той момент, коли Зак Снайдер працював над першою «Людиною зі сталі».

 Незважаючи на те, що Бен Афлек раніше заявляв, що не бажає зв’язуватися з супергероями, до слова, йому також пропонували знімати «Людину зі сталі», він з радістю прийняв пропозицію зіграти Бетмена.

 Крім того, наголошується, що Бен Афлек може докласти свою руку і до сценарію майбутнього фільму, проте в першу чергу це обов’язок сценариста Девіда Гойер, який працював з Крістофером Ноланом над трилогією «Темного лицаря».

 Ходять чутки і про те, що Афлек може взятися за зйомки нового фільму про Бетмена після завершення роботи в «Людині зі сталі».

 Примітно, що за деякими даними, Крістофер Нолан НЕ буде продюсувати сіквел «Людини зі сталі», хоча він допомагав Заку Снайдеру при зйомках першої частини. Цілком можливо, що це пов’язано із зайнятістю режисера власним проектом «Інтерстеллар».

Читайте також: