fbpx
Політика

Російські політики навчилися говорити правду – Бригинець

Коментуючи ситуацію, яка зараз розгорнулася між Росією і Україною, зокрема, щодо євроінтеграційного курсу останньої, депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що нарешті настав той момент, коли українці змусили Росію прямо сказати, що вона проти євроінтеграції.

  За його словами, раніше росіяни грали в доброзичливість і дружбу, але тепер, коли Україна близька до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом, вони намагаються нав’язати свої інтереси і пред’являють загрози.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  Як зазначив Бригинець, єдиним радісним моментом у всьому цьому є те, що російські політики навчилися хоч іноді в нападах страху говорити правду.

 

  Нагадаємо, що раніше Росія ввела ряд обмежень стосовно товарів, які експортує Україна, а через деякий час президент Росії Володимир Путін заявив, що Митний союз буде змушений вжити захисних заходів, якщо Україна приєднається до Європейського союзу.

Читайте також: