fbpx
Футбол

Гарет Бейл і «Реал» – історія триває

Трансфер Гарета Бейла з «Тотенхему» в мадридський «Реал», якщо, звичайно, він відбудеться, ризикує стати найгучнішим напередодні закриття трансферного літнього вікна. Зазначимо, що про переїзд Бейла з Лондона до Мадриду сказано раніше було багато, а в ЗМІ раз у раз називається дата, коли валлійця офіційно представлять в якості гравця Королівського клубу. Цього разу британське видання The Telegraph говорить про те, що подання Гарета Бейла у Мадриді відбудеться в найближчий вівторок. Нібито поки ще гравець «Тотенхему» Гарет Бейл знаходиться в іспанському місті Малага, а пізніше футболіст відправиться до столиці, де його очікує проходження медичного огляду та підписання трудової угоди з «Реалом». Чому це не відбулося до цих пір? Незрозуміло.

Якщо вірити повідомленням у ЗМІ, то очікується, що Гарет Бейл підпише з мадридським «Реалом» шестирічний контракт, а зарплата валлійця складе близько 8 з половиною мільйонів фунтів за сезон.

Сьогодні ж з посиланням на Sky Sports з’явилися повідомлення про те, що «Манчестер Юнайтед» також зацікавився персоною Бейла і нібито від цього клубу надійшла пропозиція керівництву лондонського «Тотенхема».

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ називалася сума близько 100 мільйонів євро, у разі сплати якої «Тотенхем» погодиться продати Гарета Бейла в іншу команду. Не так давно цікаву думку з приводу трансферу Гарета Бейла висловив новий головний тренер каталонської «Барселони» Херардо Мартіно. У ЗМІ наводились наступні слова фахівця: «Як я ставлюся до того, що "Реал" заплатить за Бейла більше ста мільйонів євро? Гарет – відмінний футболіст, але сума даної угоди демонструє неповагу до світу, в якому ми живемо».

Повідомлялося і про те, що «Реал» нібито хоче залишити в наступному сезоні Кріштіану Роналду, а однією з передбачуваних причин такого сценарію розвитку подій називається придбання мадридським «Реалом» Гарета Бейла. Передбачається, що трансфер валлійця з «Тоттенхему» в «Реал» може істотно відбитися на умови нового контракту Роналду з «Реалом».

За матеріалами: isport.ua, tribuna.com Фото: sports.ru

 

Читайте також: