fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас налаштований розірвати відносини з Кетрін Зета-Джонс

 Одна з найміцніших пар Голівуду – Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс, останнім часом переживають досить важкі моменти у відносинах. ЗМІ вже неодноразово говорили про те, що зірки ось-ось розійдуться. При цьому актори і самі натякали на це.

 Зараз же західні ЗМІ знову заговорили на цю тему. Зокрема повідомляється, що пара буквально днями оголосить про розрив відносин. Примітно, також йдеться про те, що зробити оголошення має намір Майкл Дуглас, у той час як Кетрін Зета-Джонс все ще не втрачає надії зберегти шлюб.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Слід зауважити, що Майкла Дугласа і Кетрін Зета-Джонс, яка, до слова, на 25 років за нього молодша, вже не бачили разом близько чотирьох місяців. Зоряна пара прожила разом вже 13 років і має двох дітей.

 Незважаючи на наявність нових подробиць про цю пару, представники самих акторів поки що відмовляються давати якісь коментарі з приводу особистого життя Дугласа і Зета-Джонс.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Втім, навіть наявність труднощів у сімейному житті не заважає акторам продовжувати зніматися. Так, Кетрін Зета-Джонс абсолютно недавно з’являлася на екранах у сіквелі фільму «РЕД», а от Майкла Дугласа вже у грудні можна буде побачити у фільмі «Останній Вегас».

Трейлер до фільму «Останній Вегас» (відео):

Читайте також: