fbpx
Футбол

7-й тур УПЛ стартує 23 серпня матчем «Металург» (Донецьк) – «Зоря»

Сьогодні в Донецьку поєдинком «Металург» – «Зоря» стартує 7-й тур УПЛ. Цей матч розпочнеться о 19:00, а його пряма трансляція запланована на телеканалі «Футбол». Матч «Металург» (Донецьк) – «Зоря» має певне підгрунтя. Нагадаємо, що в 6-му турі УПЛ «Зоря» програла 1:2 «Ворсклі», а арбітр поєдинку вилучив з поля двох центральних захисників луганської команди. Після цього матчу головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб, заявив наступне: «Я вважаю, що це замовлення. Знаючи, що ми зараз будемо грати в Донецьку, дали картки двом центральним захисникам». Пізніше, на таку заяву наставника «Зорі» відреагували в донецькому «Металурзі», зробивши на офіційному сайті донецького клубу наступну заяву: «Здавна повелося, що за свої слова будь-який поважаючий себе чоловік повинен вміти відповідати». Крім того, донецький «Металург» у своїй заяві звернувся до КДК ФФУ з проханням розглянути заяву Юрія Вернидуба.

Що ж до турнірної ситуації, то «Зоря», у разі перемоги сьогодні, повернеться до лідируючої групи, а донецький «Металург», у разі досягнення позитивного для себе результату, може закріпитися в середині турнірної таблиці.

7-й тур УПЛ продовжиться в суботу, 24 серпня, трьома поєдинками:

«Ворскла» – «Волинь» (початок о 16:30, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Арсенал» – «Іллічівець» (початок о 17:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

«Металіст» – «Севастополь» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»).

Завершиться 7-й тур УПЛ в неділю, 25 серпня. У цей день відбудуться наступні матчі:

«Карпати» – «Говерла» (початок о 17:00, трансляція на телеканалі «2+2»)

«Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» (Київ) (початок о 19:00, трансляція на телеканалі «Футбол»)

«Дніпро» – «Шахтар» (початок о 19:30, трансляція на телеканалі «2+2»)

«Таврія» – «Чорноморець» (початок о 21:30, трансляція на телеканалі «Футбол»).

Без сумніву, центральним матчем сьомого туру УПЛ є поєдинок у Дніпропетровську, де амбітний і претендент на високі місця «Дніпро» прийме лідера нинішнього сезону донецький «Шахтар». Зазначимо, що в наступному турі «Дніпру» доведеться грати з київським «Динамо», а тому підопічним Хуанде Рамоса, для продовження боротьби за високі місця в турнірній таблиці, важливо набрати в цих поєдинках максимальну кількість очок. Нагадаємо, що «Дніпро» зараз знаходиться на третьому місці і відстає від «Шахтаря», що йде першим, на п’ять очок.

Читайте також: