fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

День незалежності України. 24 серпня міліція працюватиме в посиленому режимі

  Міліція посилить охорону громадського порядку під час проведення 120 культурних масових заходів, запланованих з нагоди святкування Дня незалежності України в Києві.

Як повідомляє відділ зі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в м.Києві у п’ятницю, 24 серпня в столиці столичною міліцією вже підготовлені відповідні розрахунки сил і засобів для охорони громадського порядку. У місцях проведення заходів охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько 2 тис. співробітників ГУМВС України в м. Києві.

Крім цього правоохоронці посилять охорону громадського порядку на всіх маршрутах громадського транспорту, особливо в центральній частині столиці. На залізничних вокзалах і автовокзалах, біля станцій метрополітену передбачено чергування посилених нарядів і додаткових резервів міліції.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

"Правоохоронці звертаються до учасників масових заходів з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, не піддаватися на можливі провокації, бути ввічливими і терпимими один до одного і сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку", – відзначається в повідомленні.

Також у столичному главку міліції повідомили, що правоохоронці  в посиленому режимі охоронятимуть громадський порядок під час футбольного матчу чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги "Арсенал" (Київ) і "Іллічівець" (Маріуполь), який відбудеться 24 серпня на столичному стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського.

Під час цього заходу на прилеглій до стадіону території та в центральній частині міста на охорону громадського порядку столичною міліцією буде задіяно 964 працівники міліції та військовослужбовців ВВ МВС України.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, а також вільного пересування вболівальників до стадіону "Динамо" Державтоінспекція звернулася до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8:00 ранку суботи не паркувати автомобілі на тротуарах прилеглих до стадіону вулиць.

Київські правоохоронці закликали вболівальників поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій з охорони правопорядку.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: