fbpx
Новини світу

Янукович виступає за безкоштовне оздоровлення ветеранів у всіх галузевих медустановах країни

  Галузеві медустанови зобов’язані перейняти ініціативу Харківського обласного госпіталю інвалідів війни щодо безкоштовного оздоровлення ветеранів, заявив президент України Віктор Янукович.

"Розпочату ініціативу безкоштовного оздоровлення ветеранів на базі Обласного госпіталю інвалідів війни зобов’язані підтримати всі галузеві медустанови. Цей досвід повинні вивчити і перейняти в інших регіонах нашої держави", – сказав В.Янукович, виступаючи на Майдані Свободи у п’ятницю, де проходять урочисті заходи, приурочені до 70-річчя визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Президент відзначив необхідність забезпечення проїзду ветеранів з найвіддаленіших куточків області та міста.

Він також висловив підтримку зусиллям місцевої влади щодо пільгового забезпечення учасників війни якісними комунальними послугами. "Особливо підтримую зусилля влади, зокрема і в Харкові, щодоо пільгового забезпечення учасників війни якісними комунальними послугами. Зокрема, такі люди мають безумовне право на безкоштовну установку енергозберігаючого обладнання, утеплення приміщень, а також соціальні пільгові програми з отримання всіх необхідних ліків", – сказав В.Янукович.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Він також привітав городян з 70-річчям визволення міста, висловив подяку ветеранам, які брали участь у визволенні Харкова.

Після закінчення виступу президент пройшов на поміст, де розміщені місця для почесних гостей і сів поруч з ветеранами війни, щоб подивитися виступ військових оркестрів та творчих колективів.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: